Земи пари само со лична карта

Брза исплата на

Ви треба брза позајмица? Сега е лесно! Вршиме исплата веднаш!

Создаваме нов начин на финансирање без нарушување на кредитната способност , лесно , со гаранција на ваш вреден предмет – техника, злато , автомобил.
Без жиранти, без разлика на вашата кредитна способност,  без трошоци за процена и одобрување, само со лична карта и предметот кој сакате да го оставите како залог.

Аплицирај веднаш

Како до позајмица?

Многу лесно, само со еден повик вие можете да ги добиете сите информации за предметот кој сакате да го заложите – сума која може да се одобри, каматна стапка, рок на отплата.

Доколку договорениот износ ви одговара, ваше е да поминете во некои од нашите канцеларии и да склучите договор, за 15 минути до посакуваната сума.

Земи позајмица брзо и лесно!

0
Позајмици
0
Искуство
0
Зделки
0
Задоволни клиенти

Што велат нашите клиенти

brza-isplata-na-pari

2020 © KESH.MK